Başkan Edis, 'Yeni Yılda Daha Çok Çalışacağız'

TAKİP ET

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis,"Yaşanabilir bir ilçemizin adına verdiğimiz mücadelenin bir dönemini daha geride bırakıyoruz ve bizi hedeflerimize bir adım daha yaklaştıracağına inandığımız yeni bir yıla girmenin heyecan ve sevinci içerisindeyiz Yeni yılda yeni atılımlar, yeni projeler, yeni umutlar ve yeni adımlarla yola devam edeceğiz"dedi.

Yepyeni bir yeni bir yıla girmenin coşkusuyla geride bıraktığımız 2019 yılı içerisinde İlçemiz yaşam seviyesini yükseltmek amacıyla, hizmetlerimizde katılımcı ve şeffaf bir anlayış sergilediklerini  vurgulayan Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis,”Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar yaptığımız mahalle ve esnaf gezileriyle sorunları birinci ağızdan dinleyerek ortak çözüm yolları konusunda karşılıklı fikir alış verişinde bulunduk. Bu sayede İlçemize yakışır önemli hizmetler gerçekleştirdik"dedi.
‘ASLA ÜLKEMİZİ YIPRATAMAYACAKLAR’
Ülkemizin üzerinde oynanan oyunlara fırsat vermeyeceklerinin altını çizen Başkan Edis,"Her bakımdan daha güzel ve aydınlık bir geleceğe doğru, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yıl dönümü olan 2023 hedeflerine millet olarak emin adımlarla yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. Geride bıraktığımız 2019 yılı ülkemiz ve milletimiz adına önemli olayların yaşandığı bir yıl oldu. Ayrıca 2016 yılında yaşadığımız 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra emperyalist emellerine ulaşamayan malum güçlerin ülkemiz aleyhine sürdürdüğü düşmanca tavır doruğa ulaştı. Yeni takvim yılı 2020 yılında ülkemize yönelen tehditler artarak devam edecek. Senaryosu, ülkemizi kendilerine tamamen mahkûm etme olarak gösterebileceğimiz bu çabalar Türk Milleti’ni hiçbir zaman yıldıramayacaktır"diye konuştu.
‘YENİ YILINDA DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ’
Hizmet etmekten gurur duyduğumuz içe halkının yaşam standartlarını hak ettiği düzeye yaklaştırabilecek şekilde sür dürdürdüklerini söyleyen Başkan Edis,"Hizmet yarışında yaptıklarımızın üzerine katlayarak devan etmek zorundayız. Bunun içinde 2020 yılında daha çok çalışacağız, daha büyük başarılana imza atacağız. Her yeni yıl beraberinde yeni umutları, uygulanacak yeni kararları, gerçekleşmesi istenilen yeni dilekleri de getirir. Yaşanan bazı olumsuzluklara rağmen koruduğumuz umutlar ve güçlenen hayallerimizle, yeni yılın başta İlçemiz olmak üzere ülkemizde ve tüm dünyada barışın, huzurun ve sorunsuz yarınların müjdecisi olması dileklerimle en içten sevgi ve saygılarımı sunuyor, bu vesileyle tüm hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum "şeklinde konuştu.

haber:Köksal ÖNER