Başkan İkiz'e ziyaret

TAKİP ET

Türkiye yıldızlar üçüncülüğü gibi birçok başarısı olan Havzalı başarılı genç tekvandocu Hüseyin Cengiz Saraç, Erel Spor Kulübü Başkanı olan babası Kadir Saraç ile birlikte Havza Belediye Başkanı Murat İkiz makamında ziyaret etti.

Ziyarette Hüseyin Cengiz Saraç 26-27 Temmuz 2017 tarihleri arasında Karaman’da Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından düzenlenen Yıldızlar Milli Takım Seçmelerinde kendi kilosunda ilk üçe girdiğini ve hedefinin Milli Takıma girmek olduğunu belirterek; “2018 Balkan Şampiyonasında Milli Takım forması giymek için çalışmalarıma ara vermeden devam ediyorum.” Dedi.

Erel Spor Kulübü Başkanı ve başarılı sporcunun babası Kadir Saraç ise iyi sporcuların yetişmesinin kolay olmadığını belirterek; “Hüseyin Cengiz gelecek vaat eden bir sporcu. İnşallah ilerde büyük başarılara imza atacak. Ülkemizde spora ve sporcuya destek çok az. Bu gibi gençlerimizin elinden tutulması lazım.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını belirterek; “Havzalı kardeşimize destek olmak için elimizden geleni yapacağız. Özellikle genç sporcuların desteklenmesi önemli. Hüseyin Cengiz kardeşimize sponsor bulmak için bizde elimizden geleni yapacağız. Genç kardeşime başarılar dilerim.” Dedi.