Başkan Kıyma: İlçemizde Her Türlü Önlemimizi Aldık

TAKİP ET

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma,"Tüm Düyayı ve Ülkemizide etkisi altına alan koronavirüs'e bizde ilçemizde her türlü önlemimizi aldık" dedi.

İlçede girilmedik yerin kalmadığını hatırlatan Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma," Belediye hizmet binalarına, Hükümet Konağına, tüm okullarımızın yanı sıra Sağlık Ocağına, Toplum Sağlığı Merkezine, PTT' ye, T.C. Ziraat Bankasına, İlçe Spor Müdürlüğüne, Sosyal Hizmetler Vakfına, Müftülük, Camilerimize v.b. Kamu Kurumlarına, Yurtlara, Kooperatiflere, Siyasi Partilere, Derneklere ve Sivil Toplum Örgütlerinin binalarına  çocuk parklarına, park ve bahçelere, Banklar, Duraklar, ATM' lere, asansörlere, ortak kullanım alanlarına düzenli olarak dezenfektasyon işlemi yapılmaktadır" dedi.

'7/24 SAAT PESONELİMİZLE BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ'
Tüm belediye hizmet araçları ve iş makinalarına, toplu taşıma araçların ile  Emniyet Müdürlüğünün yanı sıra , PTT'  v.b. Resmî kurumların hizmet araçlarına düzenli olarak dezenfektasyon işlemi yapılmakta olduğunu anımsatan  Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma," Belediyemiz Hizmet Binalarının uygun yerlerine el  dezenfektanları kullanma aparatları ile birlikte konuldu. İlçemizin ve Hükümet Konağının uygun yerlerine el dezenfektanları konuldu. Mahalle Muhtarlarına her haneye dağıtılmak üzere Kolanya, Ortak kullanım alanlarında kullanılmak üzerde ortam dezenfektanları mekanik basınçlı ilaçlama makinaları ile birlikte teslim ettik"diye konuştu.

‘HALKIMIZIN SAĞLIĞINI DAİMA ÖNEMSİYORUZ ‘
Yakakent Kaymakamlığına, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına, Yakakent minibüsçüler ve taşıyıcılar kooperatifine dezenfektasyon işlerinde kullanılmak üzere dezenfektanları mekanik basınçlı ilaçlama makinaları ile birlikte teslim edildiğini de açıklayan Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma,” Pazar yeri Ana Caddeler Köpüklü suyla yıkanmaktadır. Cadde ve Sokaklara düzenli olarak ortamda dezenfekte ile ilaçları işlemi yapılmaktadır. Bu süreçte, pazar yerindeki pazarcı esnafından belediye harcı alınmamaktadır Belediyemize ait olan Kadın dinlenme evleri ile Kütüphaneni dezenfektasyon işlemi yapılarak kapatılıp uyarı levhası asıldı. Esnaflarımızın dükkan önlerinde ürün bulundurmamaları sağlandık" ifadeleri kullandı

‘İLÇEMİZDE HER GÜN UYARILARDA BULUNUYORUZ’
İlçe halkına düzenli olarak uyarı anonsları yapıldığını sözlerine ekleyen Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma,"İlçemizde uyarı levhaları uygun yerlere asıldı. Uyarı El Broşürleri düzenli olarak dağıtılmaktadır. Bunu yanı sıra ilçe halkımız a kolonya, maske ve eldiven dağıtımı yapılmaktadır. İlçe Kaymakamlığına bir adet araç ve şoför tahsis ettik. İlçemizde bulunan tüm Oturma Banklarına oturulmaması için şeritler çektirdik” diye ifade etti.
Haber:Köksal ÖNER