Başkan Kul: Gece Gündüz Çalışıyoruz

TAKİP ET

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, mesai saatleri dışında da belediyenin çalışma yaptığı cadde ve sokaklarda incelemelerde bulunup vatandaşları ziyaret ediyor.

Terme Belediye Başkanlığı tarafından şehrin güzelleştirilmesi ve modern hale getirilmesi için yürütülen çalışmalar her geçen gün hızla artarak ilerliyor. Terme merkezde bulunan Lise caddesini yeni yüzüne kavuşturmak için yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarına başlandı.
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul gece saatlerinde, Terme Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kilit parke taşı döşeme çalışmalarının başladığı lise sokakta incelemeler yaptı.

“TERME’YE YAKIŞACAK”
Her gün bir adım daha Terme’yi daha ileri götürmek için gayret gösterdiklerini belirten Başkan Kul; “Terme’mizin en işlek yerlerinden bir tanesi olan Lise sokağının, alt yapı çalışmalarından sonra üst yapı çalışmalarına başladık. Buradaki esnaflarımız başta olmak üzere bu sokağı kullanan halkımızdan verdiğimiz rahatsızlıklardan dolayı özür dileriz. Lise sokak Terme’mize yakışır güzel bir sokak olacak. Farklı şekilde dekoratif aydınlatmalar kullanarak buradaki esnaflarımızın akşam saatlerinde de hizmet verebilmesini sağlayacağız. Terme Belediyesi gece gündüz demeden çalışıyor.” dedi.

“ÖNCELİĞİMİZ İNSAN”
Çalışmaların hayırlı olmasını temenni eden Kul, “Bizim temel önceliğimiz insandır. Bu alanda hanımlarımızın çocuklarımızın rahatça, özgürce, gezip dolaşabilecekleri bir yol düzenlemesi yapacağız. Bu sayede esnafımızda sevinecek, rahat edecek. Çalışmalarımız tamamlandığında vatandaşlarımız trafik yoğunluğu olmadan, kargaşa olmadan, herhangi olumsuz bir şartla karşılaşmadan sokağı kullanabilecekler. Bizim temel önceliğimiz insan, yayalar için rahat kaldırımlar oluşturmak zorundayız. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Başkan Kul Gece Gündüz Çalışıyoruz