Başkan Kul: Hemşerilerimiz ile birlikte Terme'yiz

TAKİP ET

Yerel yönetim anlayışı çerçevesinde sosyal belediyecilik ilkesi ile hareket eden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, mahalle gezileri ve esnaf ziyaretleri ile Terme halkı ile buluşmaya devam ediyor. Kul, '7'den 70'e her kesimden herkesin sevgisine mazhar olabiliyorsak ne mutlu bize" dedi.

Her fırsatta ilçe sakinleriyle buluşan, ekibiyle birlikte düzenli olarak Terme’deki mahallelere giden ve yapmış olduğu ziyaretlerde vatandaşların taleplerini dinleyip isteklerini bir an önce gerçekleştiren Başkan Şenol Kul, bu ziyaretlerde Terme Belediyesi’nin çalışmalarını ve projelerini de ilk ağızdan hemşerileriyle paylaşıyor.


Başkan Kul’u kimi zaman ilçe merkezinde bir çay ocağı önünde kimi zaman da projelerini tamamladığı yatırımların önünde hemşerilerine bu hizmetleri anlatırken görmek mümkün. Kul son olarak ilçenin Cumhuriyet ve Bahçelievler mahallelerinde ev ziyaretleri gerçekleştirdi.
HER ZAMAN BİRLİKTEYİZ
Başkan Kul, klasik belediyecilik anlayışı içerisinde hareket tarzını bırakıp, çağın gerektirdiği modern bir anlayış içerisinde bu alanda etkili olmaya yoğun bir çaba harcadıklarını da ifade ederek " Belediye Başkanlığının artık makama bağlı kalınarak yapılamayacağı düşüncesi ile hareket ediyoruz. Artık caddede, sokakta, park alanında, cenazede, düğünde her daim halkımızla birlikteyiz. Halkın ayağına kadar gidip, onlarla yapılan istişarelerimizin hizmet standardının da artırılmasında ana etken olduğu düşüncesindeyiz. Bu yönde halkımız ile istişarelerimizi devam ettireceğiz " dedi.


DUA EN BÜYÜK ÖDÜL
Hemşerileriyle iç içe, sokakta olmaktan mutlu olduğunu kaydeden Kul, “Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar olan süre zarfında belediyenin makam odasının kapılarını vatandaşımıza sonuna kadar açtık. Makamda oturarak değil alanda vatandaşla, esnafla birlikte olmaktır başarının sırrı. Vatandaştan kaçan Belediyecilik değil vatandaşın ayağına giden Belediyecilik anlayışı ile hizmet yapmaya devam ediyoruz. Görevde bulunduğum süre zarfında ayırım yapmadan sadece Allah rızası için halkımızın sorunlarına çözümler aradım. Elimden geldiğince yaralara merhem olmaya çalıştım. Bundan sonra da bende aynı duyarlılık ve hizmet aşkı Allah ömür verdiği sürece devam edecek. Halkımızın duaları bizim en büyük ödülümüzdür. “diye konuştu.


 

şenol kul