Başkan Kul: Terme ışıl ışıl olacak

TAKİP ET

Terme'ye estetik bir kent görünümü kazandırmak adına çalışmalara devam edildiğini vurgulayan Belediye Başkanı Şenol Kul, "Halkın talepleri doğrultusunda Terme Belediyesi olarak şehrimizde aydınlatma çalışmalarını devam ettiriyoruz. Terme ışıl ışıl bir şehir olacak' dedi.

İlçenin siluetini değiştiren dev yatırımların tamamlanarak hizmete girmeye devam ettiği Terme’de geceleri tam bir görsel şölen yaşanacak. Terme Belediyesinin hizmete sunmaya başladığı yol, parklar, bahçeler, sokaklar, rekreasyon alanları, proje ve yatırımlarda estetik aydınlatma uygulamalarını kullanıyor.

LED AYDINLATMA
Dayanıklılığı, geniş kullanım alanı, tasarruflu yapısı nedeniyle Terme Belediyesi aydınlatmalarında daha çok LED aydınlatma uygulamalarını tercih ediyor. Terme’nin kent havasına bürünmesi adına ne gerekiyorsa onu yapıyoruz diyen Başkan Kul, “ Termemizin değişimi ve mutlu insanların yaşadığı bir kentin ortaya çıkması maksadıyla ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Alt yapı, üst yapı ve çevre düzenleme projelerimizle ilçemizi daha yaşanılabilir bir kent konumuna getiriyoruz. Çevre düzenleme çalışmalarımız kapsamında ışıklandırma çalışmalarımızı da başlattık. Bu çalışmalarımız Terme akşamlarına bambaşka bir renk kattı. Bu çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte İlçemiz ışıl ışıl görünümüyle gece gündüz iç açıcı bir kent haline gelecek” dedi.

GÖZ KAMAŞTIRACAK
Aydınlatma çalışmalarının şehir estetiği açısından da son derece önemli olduğunu dile getiren Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Modern şehircilik anlayışında şehir estetiği son derece önemlidir. Terme ırmak boyu ve şehir içerisinde devam eden çalışmalarımız kapsamında bazı noktalarda şehrin estetiğine uygun renkli aydınlatmalara da önem veriyoruz. İnşallah kısa sürede Terme daha aydınlık ve renkli bir şehir haline gelecektir. Tamamlayarak hizmete sunduğumuz yatırımlar hem gündüz hem gece göz kamaştırıyor” dedi.

Başkan Kul Terme ışıl ışıl olacak