Başkan Kul Terme ülkü ocaklarını ziyaret etti

TAKİP ET

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Tanış'ı ziyaret etti. Ülkü Ocakları yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Terme ile ilgili fikir alış verişinde bulunuldu.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, davet üzerine Terme Ülkü ocaklarına bir ziyaret gerçekleştirdi. Terme Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Tanış, yönetim kurulu üyeleri ve ocağa bağlı gençlerin hazır bulunduğu ziyarette eğitimden, alt yapıya kadar birçok konuda Terme gündemine dair görüş alışverişinde bulunuldu.

AMACIMIZ TÜRKİYE’NİN MİMARLARINI YETİŞTİRMEK
Ziyaret nedeniyle teşekkürlerini ileten Terme Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Tanış, Terme’ye değer katacak projelere ve ilçenin gelişmesi konusunda yapılacak çalışmalara her türlü katkıyı sunmaya hazır olduklarını belirtti.
Ocağın çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Tanış, “Amacımız geleceğin büyük Türkiye’sinin mimarları olacak gençleri yetiştirmektir. Ülkesine, milletine faydalı olacak gençleri yetiştirmeye çalışıyoruz. Bu çerçevede sosyal ve eğitim faaliyetlerimize devam ediyoruz” dedi.

KUL: GENÇLERİMİZİN HEP YANINDAYIM
Ülkü ocakları gibi milli derinliği olan kuruluşların güven verdiğini belirterek, ziyarette bir konuşma yapan belediye başkanı Şenol Kul, “15 Temmuz gecesindeki ülkücü kardeşlerimizin, AK Partili gençlerle, diğer milliyetçi vatanseverlerle gösterdiği omuz omuza mücadeleler bizim gelecekteki en büyük güvencemiz oldu. Önemli olan ülkenin, vatanın, milletin, bayrağın, ezanların koruyucusu, kollayıcısı olma düşünce ve duygusudur. Bu anlamda Ülkü Ocakları ile aynı şeyleri düşünüyoruz. Ülkü Ocaklarımıza, başkanımıza, gençlerimize çalışmalarında başarılar diliyorum. Ben de bir ağabeyiniz olarak her zaman yanınızdayım. Davetinizden ve misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.
Başkan Kul, ziyarette ayrıca 4,5 yılda Terme’de yapılan yatırımlar ile alakalı sunum yaptı. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekinmesinin ardından sona erdi.
 

başkan kul