Başkan Kul Termeli bayanları bilgilendirdi

TAKİP ET

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, AK Parti Kadın Kolları toplantısına katılarak Belediye çalışmaları ve projeleri hakkında Kadın Kolları üyelerini bilgilendirdi.

Toplantı Terme AK Parti Binasında Kadın Kolları Başkanı Güler Okumuş Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul kadın kolları üyelerine Belediye hizmetlerini anlattı.
ALT YAPIMIZI SAĞLAM YAPTIK
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul; “Sayısız hizmeti Terme’mize kazandırdık ve birçok bölgede bir çok alanda yatırım ve çalışmalarımız devam ediyor. Bu hizmetlerimizi ve projelerimizi anlatmak için üzerimize düşen çalışmaları hep birlikte yapmamız gerekiyor. Bu şehir çok güzel bir şehir. Biz şehrimizi çok seviyoruz. Ama daha güzel, daha yaşanabilir olması için yapılması gereken temel işler var. Belediye olarak 3 yılımızı tamamladık. Bu 3 yılda öncelikle altyapımızı sağlam yaptık. Temellerimizi sağlam attık ve üst yapı çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah özellikle kalıcı projelerle, büyük projelerle işlerimizi tamamlayacağız” dedi. 
AMACIMIZ DAHA İYİ TERME
“Örnek olacak çalışmalar yapmanın gururunu yaşıyoruz” diyen Başkan Kul, “Biz bu çalışmaları yaparken halkımızın desteği ile birlikte, partimizin de katkıları önemli. Teşkilat bir kültürdür ve biz bu kültür ile iç içe çalışmalar yapıyoruz. Terme Belediyesi olarak zaten yüksek olan hizmet kalitemizi daha da yükseltmeyi hedefliyoruz. Tek bir amacımız var oda Terme’yi çok daha iyi yerlere getirmek” dedi.
Hizmetlerinden dolayı Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’a takdirlerini ifade eden AK Parti Kadın Kolları Başkanı Güler Okumuş, toplantıya katılım ve bilgilendirmelerinden dolayı başkan Kul’a teşekkür etti.