Başkan Kul'a Ahmetbey Mahallesi'nden yol teşekkürü

TAKİP ET

Terme Belediyesi'nin yol seferberliği Ahmetbey Mahallesi'nde devam ediyor. Mahallesi sakinleri, Belediye Başkanı Şenol Kul'a verdiği hizmetler için teşekkür etti.

Terme Belediyesi, ilçe genelindeki yol hamlesine aralıksız olarak devam ediyor. Her gün Terme’nin farklı noktalarında çalışmalar yapan Terme Belediyesi ekiplerinin Ahmetbey Mahallesi’nde gerçekleştirdiği yaklaşık iki kilometrelik beton yol çalışması ve diğer hizmetleri yöre halkında büyük memnuniyet oluşturdu.

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Ahmetbey mahallesinde devam eden beton yol çalışmalarını yerinde inceleyen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Uzun yıllardır yapılamayan ve mahalle halkının büyük sıkıntı çektiği yaklaşık 2 kilometre uzunluğundaki yolu yapan Terme Belediyesi’ne teşekkür eden mahalle halkı “Başkanımız Şenol Kul’dan Allah razı olsun. Bizi büyük bir dertten kurtardı” diye konuştular.

TERME'DE HAYALLERİMİZ GERÇEKLEŞİYOR

“Ahmetbey mahallemizde yapılan yol çalışmalarından dolayı Terme Belediye Başkanımız Şenol Kul’a teşekkür ederiz” yazılı pankart asarak hizmetlerden dolayı memnuniyetini dile getiren ve mahallelerinde Terme Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları değerlendiren mahalle muhtarı Hasan Demirdaş “Artık gururla dolaşıyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Şenol Kul sayesinde hayallerimiz gerçekleşiyor. Başkanımız Şenol Kul başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ

Mahalle halkıyla sohbet eden Başkan Kul, “Halkımızın iyi niyetleri güzel Terme’mizi tercih edilen bir noktaya taşımak için yapacağımız çalışmalarda bize güç veriyor. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürerek, vatandaşlarımızı istenilen refah seviyesine çıkartacağız. Halkımızın verilen hizmetten memnuniyeti tüm yorgunluğumuzu alıyor. Halkımızın hizmetkarı olarak var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

şenol kul