Başkan Kul'dan MHP'ye ziyaret

TAKİP ET

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak'ı makamında ziyaret etti. Kul, Cumhur İttifakı'na değinerek, " Cumhur İttifakı kardeşliğin, birlik ve beraberliğin sembolüdür." dedi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak’a makamında nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Karapıçak ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini ileten Kul, başarı temennisinde bulundu.
"BİRLİK VE BERABERLİĞİN SEMBOLÜ"
Cumhur İttifakı'nın önemine vurgu yapan Başkan Kul, "Cumhur İttifakı kardeşliğin, birlik ve beraberliğin sembolüdür. Büyük başarıların ittifak kapsamında gerçekleşeceğine yürekten inanıyoruz. Bu vesile ile bir süre önce göreve başlayan MHP Samsun İl Başkanı hemşerimiz kardeşimiz Abdullah Karapıçak ile yönetim kuruluna, hayırlı olsun ve başarı dileklerimizi iletiyoruz." dedi.
“KARAPIÇAK TEŞEKKÜR ETTİ”
MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’a teşekkür etti. Karapıçak, “Milliyetçi hareket Partisi Yüce Türk Milleti adına her zaman olduğu gibi bu zor süreçte de üzerine düşeni yapmaktadır. Tabanımız Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin beka vurgusunu anlamış ve 31 Mart yerel seçimlerde gereğini yapacaktır.” diye konuştu.