Başkan Kul'dan Yusuf Ziya Yılmaz'a teşekkür

TAKİP ET

AK Parti Samsun milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'u makamında ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Terme'de yapılan yatırımlardan dolayı Yılmaz'a teşekkür eden Başkan Kul, 'Samsun sizinle yeni bir kimlik kazandı' dedi.

AK Parti Samsun milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret etti. AK Parti Terme ilçe başkanı İbrahim Ar, AK Parti Terme Belediye başkan adayı Ali Kılıç, AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk ve parti üyelerinin katıldığı ziyarette Başkan Kul, Yusuf Ziya Yılmaz’a onun döneminde Terme’ye kazandırılan büyükşehir yatırımlarından dolayı ilçe halkı adına teşekkür etti.

“AĞABEYLİK KARDEŞLİK YAPTINIZ”
Burada konuşan Başkan Kul, “Samsun Türkiye’nin sayılı şehirlerinden biri oldu. Samsun sizinle yeni bir kimlik yeni bir vizyon kazandı. Bir şehrin vizyonu yöneticilerin vizyonu kadardır. Karadeniz’in en büyük ve en aktif şehri oldu. Şu anda yine ilimize farklı bir pozisyonda hizmet ediyorsunuz. Terme’ye yaptıklarınız için sizi her zaman minnet ve şükranla anıyoruz. Beton yol kavramını Samsun’la tanıştırdınız. Büyükşehir Belediyemizce yapılan miliç tesisleri bu yıl 400 bin ziyaretçi ağırladı. İlçemizde birçok yatırımı el birliği, güç birliği ile hayata geçirdik. Bu süreçte sadece belediye başkanlığı yapmadınız ağabeylik, kardeşlik yaptınız. İnşaallah bundan sonraki süreçte yine beraber olacağız. Rabbim yolunuzu bahtınızı açık etsin.

“ADAYIMIZIN YANINDAYIZ”
AK Parti Terme ilçe belediye başkan adayı olarak açıklanan Ali Kılıç’ın yanında olacaklarını ifade eden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Ali Kılıç AK Partimizin yeni adayı oldu. Şehrimize yeni bir vizyon katacağına inancımız tam. Yanındayız. Her türlü desteğe varız. “diye konuştu.

YILMAZ: “UYUM İÇİNDE ÇALIŞTIK”
Başkan Kul’a teşekkür eden Yusuf Ziya Yılmaz, “Terme’de ağız tadı ile nöbet değişimi yaşanacak. Herkes bu şeyleri söyleyemez. Baki kalan hoş sedadır. Unutulmayacak bir şey varsa yaptığımız hizmetlerdir. Bütün içtenliğimle söyleyebilirim ki bütün ilçe belediye başkanlarımız ile diyalog içerisinde uyum içerisinde çalıştık. Halen de Samsun milletvekili olarak şehrimize hizmet ediyoruz. Şenol bey’e başkanlıktan sonraki hayatında başarı ve esenlikler diliyorum” dedi.
 

Başkan Kul’dan Yusuf Ziya Yılmaz’a teşekkür