Başkan Özdemir'den yaz spor okullarına davet

TAKİP ET

Havza Belediyesi, Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü ve Havza 25 Mayıs Anadolu Lisesi Okul Müdürlüğü iş birliği ile telafi eğitimleri kapsamında okula devam eden öğrencilere yönelik sportif etkinlik düzenlendi.

Okul bahçesinde düzenlenen sportif etkinliklerde öğrenciler parkur, badminton, bocce, ok atma, dart yarışmaları, voleybol yanında geleneksel oyunlar oynandı.

Etkinlikte öğrenciler sportif faaliyetlere katılan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Gençlerimiz çok enerjik. Pandemi neden ile geçmiş olduğumuz dönemde bu enerjilerini pek fazla harcayamadılar. Pandeminin etkisinin azalması ile birlikte gençlere yönelik etkinliklerimizde başladı. Gençlerimizin bu enerjisini doğru yönlendirmek ve onların tatil sürecinde spor yapabilmeleri için Havza Belediyesi olarak Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü işbirliği ile yaz spor okulları açmaktayız. Sizleri yaz spor okullarına davet ediyorum.” Dedi.

 Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun ise yaz spor etkinlikleri kapsamında güreş, voleybol, basketbol, futbol, jimnastik, tenis, hentbol, masa tenisi, atletizm, karate, boks, okçuluk, step, aerobik, bocce, oryantiring ve badminton dallarında kurslar açılacağını belirtti.

Başkan Özdemirden yaz spor okullarına davet