Başkan Özel: 'Salur Mahallesinde Başlatılan Yol Çalışmalarını İnceledik'

TAKİP ET

Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, "Belediyemiz Meclis Üyeleri, Büyükşehir Belediyesi ve Belediyemizin Fen İşleri ekipleriyle Salur Mahallesinde yapılan yol çalışmalarını birlikte inceledik." dedi.

Salur Mahallesinin altyapısının ve yollarının uzun zamandır yapılmayı beklediğini ifade eden Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel," Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir’e ilçemizde başartılan yol çalışmalarımdan dolayı kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

‘HER ŞEY İLÇEMİZ İÇİN’
Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde hareket ettiklerini belirten Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, "İlçemizin en büyük kırsal mahallesi olan Salur’da, altyapı ve yol çalışmalarımız başlamıştır. Mahallemizin yıllar süren problemi artık sona erecek. Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir Salur’daki bu büyük sıkıntı giderilene kadar gerekirse; belediye başkanımızla, meclis üyelerimizle ve muhtarımızla kamp kurup burada bekleyeceklerini ifade etmişti.  Özellikle bu zor günlerde başlatılan çalışmalar için kendisine minnettarım. Altyapı, yol ve diğer tüm çalışmaları Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte tamamlayıp, vatandaşlarımızın arzuladığı görüntüyü yaz ayına yetiştireceğiz "şeklinde konuştu 

'ÖZVERİYLE ÇALIŞIYORUZ'
Büyükşehir Belediyesi ile tam bir uyum ve koordine halinde çalştıklarını vurgulayan Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, "İlçemiz için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızı kışın çamurdan, yazın da tozdan kurtaracağız. Amacımız kırsalda yaşayan vatandaşlarımıza daha güzel ve yaşanabilir bir mahalle oluşturmak. Salur Mahallemiz'deki yol çalışmamızın vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir’ e, Fen İşleri ekiplerimize ve yol yapılmasına rıza gösteren mülk sahiplerine şahsım ve değerli hemşerilerim adına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Haber:Köksal ÖNER