Başkan Taşçı: Atakum için durmaksızın çalışıyoruz

TAKİP ET

Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde düzenlenen ve binlerce Atakumluyu buluşturan mahalle iftarında konuşan Başkan Taşçı, 'Rutin belediyecilik, sosyal ve kültürel belediyecilik ve proje belediyeciliği alanlarında başarını kanıtlamış bir belediye yönetimi olarak, daha da yaşanılabilir bir Atakum için durmaksızın çalışıyoruz' dedi.

Atakum Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve her akşam farklı bir mahallede binlerce Atakumlunun aynı sofrada buluşmasına imkan sunan Atakum Mahalle İftarları devam ediyor. İftar buluşmaları kapsamında Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu bahçesine kurulan dev iftar sofrası, Yenimahalle ve Güzelyalı Mahallesi sakinlerini bir araya getirdi.

Her akşam bir mahallede kurdukları iftar sofralarının önemine dikkat çeken Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Komşuluk değerlerinin kaybolmaya başladığı bir dönemi yaşıyoruz.

Sıklıkla hemşerilerimizden, ‘Nerede o eski Ramazanlar..’ sözünü duyuyoruz. Bu düşünceden hareketle Atakum Belediyesi olarak, ilçemizdeki birlik ve beraberliğin güçlenmesi, komşuların aynı sofralarda buluşması için Atakum Mahalle İftarlarımızı geleneksel hale getirdik. İftarlarımıza hem birlikte oruçlarımızı açıyor hem de iftar sonrası vatandaşlarımızla sohbet ediyoruz. Bu sohbetlerimiz sırasında iletilen öneriler ve talepler doğrultusunda belediyecilik hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz” dedi.

Yenimahalle ve Güzelyalı Mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmalar, hayata geçirilen ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi veren Başkan Taşçı, “Karadeniz Bölgesinin en büyük mahallelerinden birisi olan Yenimahalle’de kapsamlı çalışmalar yapıyoruz. Bir çok önemli projenin yanı sıra, inşası devam eden Yeni Mahalle Çocuk Oyun Alanı, Kapalı Pazar Yeri ve Spor Tesisimiz ile bölgeye değer katacak bir projeyi daha ilçemize kazandırmış olacağız. 2017 Eylül Ayında tamamlanacak ve vatandaşlarımıza hizmet verecek olan bu dev yaşam kompleksimizin hayırlı olmasını diliyorum. Rutin belediyecilik, sosyal ve kültürel belediyecilik ve proje belediyeciliği alanlarında başarını kanıtlamış bir belediye yönetimi olarak, daha da yaşanılabilir bir Atakum için durmaksızın çalışıyoruz” diye konuştu.

ishak taşçı