Başkan Togar, Herşey daha güzel bir Tekkeköy için

TAKİP ET

Çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "İlçemizin her köşesini modern konforlu yollar ile ilmik ilmik işleyerek ulaşım ağımızı güçlendirmeye devam ediyoruz" dedi.

Tekkeköy Belediyesi, ilçede yaptıkları çeşitli projelerin yanı sıra yol çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçede  yolları uzun ömürlü kalıcı hale getirmeye devam ettiklerini söyledi 

TEKKEKÖYDE SIKI ÇALIŞMA 
Başkan Togar yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Genişletme, zemin sıkılaştırma, alt yapı işlemlerinin yanında yağmur suyu geçişleriyle yollarımızı uzun ömürlü kalıcı çözümlere kavuşturmaya devam ediyoruz.

Bu manada yolumuzdaki diğer tüm işlemlerin yanında büz yerleştirerek üst yapı çalışmalarına hazır hale getirdik.Uzun ömürlü konforlu yollarda ulaşım ağımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. Bu çerçevede yine yeni bir yolumuzda genişletme, sıkılaştırma ve alt yapı işlemlerinin ardından beton çalışmalarımız tamamlandı. Herşey daha güzel bir Tekkeköy için."

Başkan Togar