Başkan Togar Müjdeyi verdi, 3 dev yatırım geliyor!

TAKİP ET

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la selamlaştı. Togar, "2 bin kişilik stat, yarı olimpik yüzme havuzu ve Arkeoloji Vadisi Millet Bahçesi Projesi için müjdeli haberler aldık" dedi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Ankara'da çeşitli temaslarda bulunurken, AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Toplantısı öncesi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la selamlaşma ve sohbet etme fırsatı yakaladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tüm Tekkeköylü hemşehrilerine en kalbi duygularıyla selamlarını ilettiğini kaydeden Başkan Togar, daha sonra Gençlik ve Spor Bakanı Dr. M. Muharrem Kasapoğlu ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Kentsel Tasarım Daire Başkanı Ayşegül Dinç Yalçın'dan müjdeli haberler aldı.

STAD VE OLİMPİK HAVUZ
Eski Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı ile Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'nu ziyaret eden Togar, ilçedeki spor kulüplerine ait 2 bin kişilik İlçe Stadı'nı ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nu, 2020 yılı yatırım planına koydurdu.

TEKKEKÖY ARKEOLOJİ VADİSİ MİLLET BAHÇESİ OLACAK
Arkeoloji Vadisi'nin yerli ve yabancı turistlerle buluşturmayı amaçladıkları Millet Bahçesi Projesi'ni de Genel Başkan Yardımcı Çiğdem Karaaslan'ın takibinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Kentsel Tasarım Daire Başkanı Ayşegül Dinç Yalçın'a teslim eden Başkan Togar, "Proje kapsamında ilçemizin ortasından geçen deremizin ıslahının tamamlanması ve yılın 365 günü suyununda tutularak bir gölet haline çevrilmesi planlanıyor. Projede bisiklet ve yürüyüş yolları, kır kahveleri, çay bahçeleri ve bütün mağaraların gezilebilecekleri ahşap yürüyüş yolları ve seyir terası yer alacak. Türkiye'de ödüllü örnek bir çalışmanın daha ev sahibi olacağız" dedi.
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hemşehrilerine selamlarını iletti. 
N. Alper CABBAR - Halk Gazetesi

Tekkeköy