Başkan Togar'dan Kaymakam Öztürk'e ziyaret

TAKİP ET

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy Kaymakamlığı görevine yeni atanan Günay Öztürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, AK Parti Tekkeköy ilçe Başkanı Yusuf Güngör ve ilçe teşkilatı ilçeye yeni atanan ve görevine başlayan kaymakam Günay Öztürk'ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Tekkeköy önceki dönem kaymakamı İbrahim Küçük ile çok uyumlu ve koordineli bir çalışma dönemi geçirdiklerine dikkat çeken Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Tekkeköy’ümüze hep birlikte önemli hizmetlerde bulunduk. Bundan sonrada sizinle birlikte uyum içinde ilçemize hayırlı hizmetler yapmaya devam edeceğimize inanıyorum. İlçemize tekrar hoş geldiniz. Yeni görevinizde başarılar diyorum” dedi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve ilçe teşkilatının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekkeköy Kaymakamı Günay Öztük, “Ziyaretinizle bana şeref verdiniz. Belediyenizin yapmış olduğu hizmetleri inceledim. İlçede çok güzel çalışmalar ve projeler hayata geçirmişsiniz. Kazandırdığınız kültürel tesislerin yanında sosyal belediyecilik hizmetleriniz de çok iyi ve yerinde. Bundan sonra Tekkeköy’e birlikte uyum içerisinde hizmet edeceğimize inanıyorum.” şeklinde konuştu.