Başkan Tok: Kardeşliğimizi Perçinleyen Soframıza Hoş Geldiniz

TAKİP ET

Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan ayında kurulan komşu iftarları kardeşliği, dayanışmanın, komşuluk ilişkilerini ve birlik ve beraberliği güçlendiriyor.

İlkadım Belediyesi Ramazan ayının 5’inci gününde Adalet Mahallesi Bursa Caddesi Muhtarlık Önünde kurulan iftar sofrasında mahalle sakinleri iftarını büyük bir huzur ve mutluluk içersinde orucunu açtı. 

İftara, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  İlkadım Belediyesi Meclis Üyeleri, İlkadım Belediyesi Birim Müdürleri, İlkadım Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Komşu İftarları programına büyük ilgi gösteren vatandaşlar Bursa Caddesini doldurdu.

Her akşam farklı bir mahallede kurulan komşu iftarlarında ezan okunmadan önce vatandaşlarla görüşerek ramazan ayını tebrik eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Mahallenin yaşlısı-genci, kadın ve çocuk olmak üzere herkesin aynı sofra etrafında bir araya geldiği komşu iftarlarının kardeş iftarını dönüştürerek gönülleri birleştirdiğini söyledi.
ÇOCUKLAR UNUTULMADI
Sokak boyunca kurulan masalar ve çadırlar vatandaşlarında yoğun katılımı ile eşsiz bir manzara haline gelirken kurulan şişme oyun alanları ve yüz boyama gibi etkinliklerle çocuklarında unutmadığı Komşu İftarında unutulmaz güzellikler yaşandı.

BAŞKAN TOK “KARDEŞLİĞİMİZİ PERÇİNLEYEN SOFRAMIZA HOŞ GELDİNİZ”
Komşu İftarları adı ile düzenlenen iftar programında yoğun ilgi ve katılım için son derece mutlu olduğunu belirten Başkan Tok, “Ramazan ayı bereket ayıdır. Paylaşmanın, yardımlaşmanın ve beraberliğin değer bulduğu bu mübarek ayda biz de İlkadım Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. İnşallah tüm İlkadımlı hemşerilerimiz ile düzenlemiş olduğumuz Komşu iftarları programları ile bir araya gelerek, Ramazan ayının maneviyatını hep birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Sokak boyunca uzanan soframızda siz değerli hemşerilerimizin yoğun katılımı ile kardeşliğimizi perçinleyen bir ortam oluşmuş. Yoğun ilginiz ve iftar soframıza katılımınızdan dolayı sizlere teşekkür ederim” dedi.
İftar sonunda yaptığı dua ile düzenlenen iftar programının hayırlara vesile olmasını dileyen Tok, Mahalle sakinleriyle yakından ilgilenip fotoğraf çekildi.

İlkadım Belediyesi