Başkan Yılmaz: Bizim vatandaşımız herşeyimiz

TAKİP ET

Bafra Sosyal Hizmet Binası'nın açılışına katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Bizim vatandaşımız her şeyimiz. Devlet vatandaş için var" dedi.

Samsun Valisi Osman Kaymak ile birlikte Bafra ilçesinde ziyaretlerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel'den ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kaymakam Türkel'in ilçe ile ilgili verdiği kısa brifing sonrasında Vali Kaymak ve Başkan Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Bafra'da kurulan Sosyal Hizmet Binası'nın açılışını gerçekleştirdi. 

BELEDİYE OLARAK HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ
Vatandaşların sorunlarına her alanda çözüm bulmaya devam ettiklerini ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Sosyal Hizmet Merkezi’nin de bu anlamda ilçeye önemli bir katkı sunacağını ifade etti. Belediye olarak Sosyal Hizmet Merkezi’ne her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydeden Yılmaz, "Bizim vatandaşımız her şeyimiz. Devlet vatandaş için var.

Bugün açılışını yaptığımız merkezimizle çocuk genç kadın erkek yaşlı engelli tüm vatandaşlara rehberlik hizmeti verilecek" dedi. Başkan Yılmaz son olarak Sosyal Hizmet Merkezinin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Açılış kurdelesinin kesilmesinin Vali Kaymak, Başkan Yılmaz ve beraberindekiler merkezi gezdi.  Açılış töreni sonrasında Vali Kaymak ve Başkan Yılmaz Bafra Belediyesini ziyaret etti.

Samsun Valisi Osman Kaymak