Başkan Yılmaz, Ladik Kaymakamı ve THY Müdürünü Ağırladı

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 1.5 ay önce Ladik'e atanan kaymakam Emrah Uzun'u ve THY Müdürü Deniz Öztırpan'ı makamında ağırladı.

İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle Karakeçili Kaymakamlığı'ndan Ladik'e kaymakam olarak atanan Emrah Uzun, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Kendisini kabul eden Başkan Yılmaz'a teşekkürlerini dile getiren kaymakam Uzun "Lâdik her yönüyle güzel bir ilçe. Tüm hedefimiz Lâdik’i daha da ilerilere taşımak. Vatandaşımızın 7/24 yanında olacağız" dedi. 

 BİRLİKTELİK VURGUSU

 Kaymakam Uzun'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise, “Kendisiyle büyük bir uyum içinde çalışacağımızdan hiç şüphem yok. Tüm sorunlara çözüm üretmek için birlikte hareket ederek vatandaşlarımıza daha yaşanabilir bir Lâdik sunmak bizim birincil görevimiz. Tekrar nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyor ve görevinizde başarılar diliyorum. Yeni göreviniz hem sizin hem de ilçemiz için hayırlı olsun” diye konuştu.

   Başkan Yılmaz, Kaymakam Uzun'un ardından Türk Hava Yolları Müdürü Deniz Öztırpan'ı da ağırlayarak bir süre görüştü.