Bem Bir Sen Başkanı Gayretli'den Havza Belediye Başkanı Özdemir'e Ziyaret

TAKİP ET

Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, sendikal faaliyetleri kapsamında Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli göreve geldiği günden itibaren Samsun’da ve Karadeniz Bölgesinde “Gönül Sendikacılığı” bilinciyle çalıştıklarını ifade ederek sendikal faaliyetlerle ve Sosyal Denge Sözleşmesini (SDS) yenilenmesi ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Gayretli sendikal ve örgütlü mücadelenin doğru adresi Bem Bir Sen olduğunu belirterek; “Bem-Bir-Sen olarak söz verdiğimiz gibi yerel yönetim çalışanlarımızın her daim yanında olmaya devam ediyoruz. Bem-Bir-Sen ailesi büyük bir ailedir. Bu ailenin her bir üyesi bizim için çok değerlidir. Üyelerimizin ve üye iş yerlerimizin haklarının gözetilmesi bizim önceliğimizdir. Yaptığımız çalışmalarda bizlere destek veren ve her zaman bizim yanımızda olan Havza Belediye Başkanımız Sayın Sebahattin Özdemir’e şahsım ve üyelerim adına destekleri ve nazik kabulleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise ziyaretten dolayı duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek; “Sendikal faaliyetleri her zaman önemsiyorum. Havza Belediyesi olarak çalışanlarımızın her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Havza için gece gündüz demeden 7/24 görev yapan tüm mesai arkadaşlarıma kolaylıklar diliyor. Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanımız Savaş Gayretli’ye ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretin ardından Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’e ziyaretin anısına Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanlığı tarafından bastırılmış olan  “Gölgedeki Zafer Kût’ül Amare” kitabını hediye etti.

Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli’ye ziyaretin Bem Bir Sen İşyeri Temsilcisi Hüdai Baltacı ve Bem Bir Sen Samsun Şube Yöneticileri eşlik etti.

Bem Bir Sen Başkanı Gayretliden Havza Belediye Başkanı Özdemire Ziyaret