Bem Bir Sen Başkanı Gayretli'den Terme Belediyesi'ne Ziyaret

TAKİP ET

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun Şube Başkanlığı tarafından aralıksız devam sendikal faaliyetler çerçevesinde Başkan Savaş Gayretli Terme Belediyesi'ni ziyaret etti. Ziyarette sendikaya 15 yeni üyenin katılımı sağlanırken 2021 Sosyal Denge Sözleşmesi ön görüşmesi gerçekleştirildi.

Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli Terme Belediyesi ziyaretinde ilk olarak sendikanın İş yeri temsilcisi Yazı İşleri Müdürü Gökhan Arslan ve Kadın Kolları Komisyonu temsilcisi Muhasebe Şefi Nazmiye Şavlığ ile bir araya gelerek yapılacak ziyaret hakkında istişare edildi.
Gayretli ve beraberindekiler daha sonra Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç'ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Gayretli, Belediye Başkanı Ali Kılıç’a 2021 Yılı sosyal denge sözleşmesi ile ilgili beklentilerini ve ileterek yapılan sendikal faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç Bem Bir Sen Başkanı Gayretli’ye ziyaretinden ötürü teşekkür ederek çalışanları yakından ilgilendiren sosyal denge sözleşmesi için bütçe imkanları dahilinde en iyi iyileştirmeyi yapmanın gayretinde olacaklarını belirtti.


Ziyaretin sonunda Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Belediye Başkanı Ali Kılıç’a ziyaretin anısına hediye takdim etti.
Gayretli ve beraberindekiler daha sonra sendika üyelerini ziyaret ettiler.
Gayretli Terme Belediyesi ziyaretinin son bölümünde Terme Belediyesinde göreve başlayan 15 memurunun sendikaya üye kayıtlarını gerçekleştirdi.


Sendikaya üye olan zabıta memurlar Bem Bir Sen gibi büyük bir ailenin parçası olmaktan mutlu olduklarını ifade ettiler.
Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş gayretli burada yapmış olduğu konuşmada sendikanın getirmiş olduğu sosyal ve ekonomik haklar konusunda yeni üyelere bilgiler verdi.


Ziyaret ile ilgili bir açıklamada bulunan Bem Bir Sen Başkanı Savaş Gayretli; yaptıkları istişareler neticesinde Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın çalışmalarının belediye hizmetlerini ve personelin üzerinde olumlu etkilerinin görüldüğünü ifade ederek; “  Biz yetkili sendika olarak belediyelerde çözüm ortağı olarak diyalog içerisinde hareket edip verimliğin artırılması yönünde çalışmalarımıza kurumsal bilinçle devam ediyoruz. Sayın Başkanımız Ali Kılıç beye üye arkadaşlarımızın ekonomik kazanımlarını göz ardı etmemesini belediyenin bütçe gelirlerine göre Sosyal denge Tazminatı beklentimizi, Genel Başkan Yardımcımız Nurettin Sever ve Şube yönetimimiz ile birlikte her ziyaretimizde dile getirdik. Sonuç olarak gelinen süreçte sayın Ali Kılıç’tan üyelerimize 2021 yılı bütçesinde Sosyal denge Müjdesini beklemekte olduğumuzu bir kez daha iletme imkanı bulduk.” Dedi.
Gayretli sendikaya yeni katılan 15 üye ile güçlerine güç katıklarını ifade ederek; “ Dik duruşu ve samimi tavrı ile Bem Bir Sen bulunduğu yeri hak ettiğini memur kardeşlerimizin tercihleri ile bir kez daha göstermiş oldu.” dedi.

Bem Bir Sen Başkanı Gayretliden Terme Belediyesine Ziyaret