Bem Bir Sen'den Özdemir'e ziyaret

TAKİP ET

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'i ziyaret etti.

Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Özdemir’e sendikal faaliyetler hakkında bilgiler vererek; “Sendika olarak her zaman çalışan ve çalışanına değer veren başkanlarımızın yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Sendika üyesi arkadaşlarımız ve şahsım adına size görevinizde başarılar diliyorum.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise ziyaretinden ötürü Gayretli ve beraberindekilere teşekkür ederek; “Havza bizim, bizler ve çalışanlarımız bir aileyiz. Çalışmalarımızda bir aile olma bilinci ile hareket edeceğiz. İlçemize hizmet için  tüm kurumlarımızla uyum ve işbirliği içerisinde olacağız.”

Gayretli’ye ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Ali Kukuş, sendika yönetimi ve sendikanın işyeri temsilcisi Ömer Faruk Çörekçioğlu eşlik etti.

Özdemir’i Havza Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ömer Büyük, yönetimi, Havza Minibüscüler Kooperatif Başkanı Feridun Başaran, Kırmızı Et Üreticiler Birliği Başkanı Kenan Pala, Samsun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası(SMMMO)  Havza Temsilcisi Nail Demir ile oda üyeleri, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini ilettiler. 

sebahattin özdemir