Bem Bir Sen Samsun Başkanı Gayretli aday memurlar ile buluştu

TAKİP ET

Belediye ve İl Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ve İtfaiye Daire Başkanlığında iş başı yapan memur adayları ile bir araya geldi.

Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ve İtfaiye Daire Başkanlığında iş başı yapan ve eğitimleri devam eden memur adayları ziyaret etti.

Düzenlenen eğitim programlarını ziyaret eden Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli memur adayları ile yapmış olduğu sohbette kendilerine başarılar dileyerek, Bem Bir Sen ve Bem Bir Sen faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Gayretli; “ Öncelikle görevleriniz hayırlı uğurlu olsun. Kısa süre sonra eğitim sürecini tamamlayarak ilimize ve ülkemize hizmet etmek için tam anlamı ile iş başı yapacaksınız. Belediyecilik fedakarlık ister. Çünkü insana hizmet edersiniz. Bem Bir Sen olarak bizler her zaman sizlerin yanında olacağız. Bem Bir Sen ilimiz özelinde ve ülkemiz genelinde en çok üyesi ile yetki sendika olmanın gururu ve üyelerinden aldığı güç ile memurlarımız ve ülkemiz adına kazanımlar sağlamak adına örgütlü mücadelenin alanında lider sendikasıdır. Bizler memurlarımızın sendikalaşmasını ve örgütlü mücadelenin öneminin bilincinde hareket ediyoruz. İmzalanan 6. Toplu sözleşme örgütlü mücadelemizin ve örgütleşme çalışmalarımızın önemini bir kez daha ortaya koydu. İnşallah siz değerli kardeşlerimizde en kısa sürede aramızda görmekten onur duyacağız.” Dedi.

Sohbetin ardından Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Zabıta Daire Başkanlığı İşyeri Temsilcisi Komiser Berati Bal ve İlkadım Merkez İtfaiye Amiri işyeri temsilcisi Mustafa Falcıoğlu memur adaylarına Bem Bir Sen’in üyeleri için hazırlattığı yeni yıl hediye paketlerini memur adaylarına takdim ettiler.

Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli’ye ziyaretlerde Zabıta Daire Başkanlığı İşyeri Temsilcisi Komiser Berati Bal ve İlkadım Merkez İtfaiye Amiri işyeri temsilcisi Mustafa Falcıoğlu eşlik etti.

Bem Bir Sen Samsun Başkanı Gayretli aday memurlar ile buluştu