Bem Bir Sen Samsun Her Akşam Kardeşlik İftarlarında

TAKİP ET

Samsun Valiliği tarafından #Samsunda Ramazan İftar Sofralarımızı Kardeşlerimizle Paylaşıyoruz sloganı ile yürütülen iftar programı projesi çalışmaları kapsamında Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanlığında Ramazan Ayının ilk gününden bu yana iftar sofralarına konuk oluyor.

Samsun Valiliği tarafından yürütülen ve devlet – millet kaynaşmasını hedefleyen, Samsun Valisi Zülkif Dağlı ve eşi Nurgül Dağlı’nın öncülüğünde kamu idarecileri ve kanaat önderlerinin katılımıyla gerçekleşen Ramazan Kardeşlik İftarları kampanyasında kapsamında Samsun Bem Bir Sen Şube Başkanı Savaş Gayretli’de her gün iftarda bir aileye konuk oluyor.

Samsun Bem Bir Sen Şube Başkanı Savaş Gayretli: “Rabbim nasip etti ekmeğimizi ve kardeşliğimizi bir ailemiz ile daha paylaşımının mutluluğunu yaşadık. Ramazan ayında halkımızla iftar sofralarında yan yana olmanın eşsiz güzelliğini yaşıyoruz. Ramazan ayı birlik ve beraberliğimizin tesis edildiği, iftar sofralarında yaşanan mutluluğun paylaşıldığı dertlere ve sevinçlere ortak olunduğu bir aydır. Bu yıl Sayın Valimizin önderliğinde yürütülen #Samsunda Ramazan İftar Sofralarımızı Kardeşlerimizle Paylaşıyoruz kampanyası ile devletimiz milleti ile bütünleşiyor. Bu kampanyanın içerisinde yer almaktan ve  her iftar bir ailemizin iftar mutluluğuna eşlik etmekten onur duymaktayız. Halkımıza hizmet etme imkanını bize veren Sayın Valimiz Doç Dr. Zülkif Dağlı’ya Bem Bir Sen adına teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Bem Bir Sen Samsun Her Akşam Kardeşlik İftarlarında