BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Gayretli'den büyük yardımlaşma çağrısı

TAKİP ET

Belediyeler ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM BİR SEN) Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli yaptığı açıklamada toplumsal yardım çağrısında bulundu. Gayretli; 'Birimizin derdi hepimizin derdi.' Dedi.

BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli yapmış olduğu yardımlaşma çağrısı ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada Türk toplumunun en büyük özelliklerinden birinin yardımlaşma ve dayanışma olduğunu ifade ederek; “Birimizin derdi hepimizin derdi. İçerisinde bulunduğumuz ekonomik kriz günlerinde Çok değerli Kardeşlerim; Ekonomik sıkıntı yaşayan bir Komşumuz var ve haberimiz yok ise bilmek istiyoruz. Eğer bir işiniz yoksa kimseden de yardım alamıyorsanız ve yemeğiniz bitiyorsa, çoluk çocuğunuz zor durumdaysa lütfen akşamları aç yatmayın! Utanmadan, sıkılmadan bize lütfen ulaşın!” dedi.

Türk toplumunda paylaşmanın ailede öğrenildiğini ifade eden BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli; “ Birinin yiyebileceği yemek varsa, ikinciye de yetecek kadar olduğunu öğrenerek büyüdük! Her aile ihtiyaç sahibi olduğunu bildiği başka bir aileye destek olsa yeter. Paylaşmak bereketi getirir. Üzgün ebeveynlerin olduğunu okuyoruz, duyuyoruz ve üzülüyoruz.” Dedi.

“Bizler komşusu aç iken tok yatanlardan değiliz” diyen Gayretli; “Çağrımızı samimiyet ile tekrarlıyorum. Rahatsızlık hissetmeden kendiniz veya bildiğiniz birisi için bana sosyal medya üzerinden özel bir mesaj bırakın, yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım. En azından bir yemek dahi olsa ulaştırmaya çalışacağımıza söz veriyoruz, kimse aç olmamalı, çaresiz kalmamalı.” Dedi.

Gün birlik beraberlik günü olduğuna değinen BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli; “Böyle zorlu günlerde herkes elini taşın altına sokmalı, çevresini araştırıp çaresize çare, dertliye derman olmaya çalışmalıdır. Biz paylaştıkça çoğalırız. Herkesin kendine göre yapabileceği elbet bir şeyleri vardır.  Bizim inancımızda Komşusu açken tok yatmak yoktur.” Dedi.

BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Gayretliden büyük yardımlaşma çağrısı