Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Gayretli SBB AKOM'a ziyaret

TAKİP ET

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun Şube Başkanlığı tarafından aralıksız devam sendika faaliyetler çerçevesinde Başkan Savaş Gayretli ziyaretlerde bulundu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı AKOM ziyareti kapsamında Bem Bir Sen İşyeri Temsilcisi İbrahim Çalık ile birlikte Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Nurettin Özbey’i ziyaret etti.

Ziyarette Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Nurettin Özbey’e sendikal faaliyetler hakkında bilgiler vererek bir süre sohbet ettiler.

Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Daire Başkanı Özbey’e kabullerinden ötürü teşekkür ederek; “Halkımızı hizmet etmek için gecesini gündüzüne katan Fen İşleri çalışanlarımıza şahsınızda teşekkür ediyoruz. Bu çalışmalarda yer alan Bem Bir Sen üyesi kardeşlerimiz ile birlikte yer almaktan onur duymaktayız. Çalışmalarınızda sizlere ve ekibinize başarılar dilerim.”dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Nurettin Özbey ise Gayretli’ye ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ve Bem Bir Sen İşyeri Temsilcisi İbrahim Çalık daha sonra Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı AKOM sendika üyelerini ziyaret ederek sendikal çalışmalar hakkında bilgiler alarak taleplerini dinledi.

Ziyaret ile ilgili bir açıklamada bulunan Bem Bir Sen Başkanı Savaş Gayretli; sendika olarak her zaman üyelerinin yanında olduklarını ifade ederek; “ Biz yetkili sendika olarak belediyelerde çözüm ortağı olarak diyalog içerisinde hareket edip verimliğin artırılması yönünde çalışmalarımıza kurumsal bilinçle devam ediyoruz. Bu kapsamda üyelerimize sendikal gelişmeler hakkında bilgilendirmek ve üyelerimizin taleplerini yerinde dinlemek için işyeri ziyaretlerimize devam ediyoruz.” Dedi.

Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Gayretli SBB AKOMa ziyaret