Büyük Anadolu ile Genel Hizmet İşçileri Sendikası sözleşme imzalandı

TAKİP ET

Büyük Anadolu Hastaneleri, rom kamp, ​​kırık vil toplum Kuruluşları ettik Gerçekleştirdiği Kurumsal sağlık Sözleşmesi uygulamasını Geniş Bir yelpazede devam ettiriyor.

Bu Hizmetleri İşçileri sendikası (son İŞ) Güneş Büyük Anadolu Hastaneleri Arasında Kurumsal Sağlık Sözleşmesi imzaladı kırık Şubesi sona kapsamda. SÖZLEŞME ziyaretinde Üyeleri Hizmetleri İşçileri sendikası (son İŞ) başlamadan kırık Birinci Dereceli yakınları hastanenin saglamis Olduğu imkanlardan faydalanabilecekler. 
Yapan Hizmetleri İşçileri sendikası (son İŞ) Güneş Şubesi Sekreteri Derya Kızılkaya'yı RET derek Yapılan çalışmalar Hakkında Bilge Verena Büyük Anadolu Hastaneleri sonu Müdür Yardımcısı Fatih Esen, "Hastanelerimiz Türkiye'nin en Dünya'nın birçok noktasında Gelen hastalara ileri Teknolojiye kalça yöntemlerle Hizmet vererek şifa bulmalarını sağlıyoruz. AYRICA, kocası açacağımız hastanemizde bu vizyonumuzu çok Daha Üst basamaklara çıkarmayı hedefliyoruz "diyerek, kocası hastanenin açılış süreci 'Hakkında da bilgilendirmelerde Sandu. Esen oğul olarak, Gösterilen Kurumsal sağlık sözleşmesinin içeriğini anlatarak, bir Hizmetleri İşçileri sendikası (son-İŞ) girişiyor Güneş şubesi sekreteri Derya Kızılkaya kırık Birlikte sağlık sözleşmesini imzaladı. 
Hizmetleri İşçileri sendikası (son İŞ) Güneş Şube sekreteri Derya Kızılkaya, yaptıkları bu çalışma Laçin Büyük Anadolu Hastaneleri'ne Teşekkür Betti çalıştırıyorum. 
 

Büyük Anadolu ile Genel Hizmet İşçileri Sendikası sözleşme imzalandı