Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı - Samsun Haber

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı açılış toplantısı bugün yapıldı.

41 gündem maddesinin görüşüldüğü Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi'nde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Havza ilçesine yapılan otoparkın ihtiyaca göre yapıldığını belirtti. Bölgede araç trafiğiyle ilgili tüm sayımların yapıldığını belirten Başkan Demir, “Orada ihtiyaca göre otopark yapımına karar verildi. Üst katında mahalle minibüslerinin de yolcu indirme bindirme alanı yapılması söz konusu” dedi.
İncesu, Çatalçam, Altınkum ve Taflan’da yıllardır bekleyen altyapı yatırımlarını bu yıl bitireceklerinin altını çizen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, şunları söyledi:
“Buraların imar planlamaları belde belediyesi döneminde yapılmıştı. Eksiklikleri tamamlıyoruz ve halkımızdan ayrı bir bedel almıyoruz. Fen işlerimiz de ana arterlerde sathi kaplama yol çalışmalarına gelecek sene başlayacaktı. Ancak programı erkene aldık ve bu sene başlandı. Bunun yanında Bafra yolundaki altyapı çalışmalarını da 2022 yılı için planlamıştık ama bu sene başladık. Dolayısıyla tüm programlarımızın önünde gidiyoruz.” 

Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı