Çakıralan Muhtarından Samsun Büyükşehir Belediyesine Teşekkür Ziyareti

TAKİP ET

İçme suyu sıkıntısı çözülen Havza'ya bağlı Çakıralan Mahallesi Muhtarı Ahmet Çavdar Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'i ziyaret ederek teşekkür etti.

Çakıralan Mahallesinde bir süredir Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ), tarafından devam eden sondaj çalışmaları sonucu ulaşılan 5 litre su mahalleye ulaştırıldı.

Yapılan çalışmalar su hattı yenilendi ve mahalledeki su deposu ile enerji nakil hattı bakım çalışmalarının ardından temiz içme suyu vatandaşların kullanımına sunuldu.

İçme suyu sorunu çözülen Çakıralan Mahallesi Muhtarı Ahmet Çavdar Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Çakıralan Mahallesi Muhtarı Ahmet Çavdar, “Büyükşehir’in gayretleriyle su sorunumuz çözüldü. Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan sondaj ile mahalle sakinlerimizin sıkıntıları son buldu.  Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Hizmette hiçbir sıkıntımız yok. Şahsım ve mahalle sakinlerimiz adına başta Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir olmak üzere SAKİ Daire Başkanımız ve SAKİ Çalışanlarına çok teşekkür ederiz” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise ziyaretten dolayı duymuş olduğu memnuniyeti dile getirdi ve büyükşehir belediyesinin hizmetlerine ara vermeden devam edeceğini belirtti.

Çakıralan Muhtarından Samsun Büyükşehir Belediyesine Teşekkür Ziyareti