Canik yatırım çekiyor

TAKİP ET

Canik'te her geçen gün yeni iş yeri açılıyor. Bölgenin çekim merkezi haline gelen Canik'te yeni bir iş yeri daha hizmete girdi.

Canik Belediyesi'nin yaptığı yatırımlar, yatırımcıları ilçeye çekmeye devam ediyor. Bir çok ulusal ve uluslararası yatırımın yapıldığı ilçede son olarak bir kasap ve şarküteri işletmesi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde hizmete giren Hatipoğlu Et-Tavuk ve Şarküteri'nin açılışını Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta gerçekleştirdi. 

GİRİŞİMCİ RUHUNA SAHİPLER
Canik Belediyesi Zabıta Birimi Müdürü Erol Balcı'nın da yer aldığı açılışta, Usta, işletme sahipleri Sedat ve Medet Taşkın kardeşleri yatırımlarından dolayı tebrik etti. Açılışta yaptığı konuşmada, her yatırımın istihdam demek olduğuna işaret eden Başkan Yardımcısı Alican Usta, "Sedat ve Medet Taşkın kardeşler, oldukça girişimci ruhuna sahipler. Daha önce Atakum'da yine bir başka dükkanlarının açılışını gerçekleştirmiştik. Şimdi ise Canik'e yatırım yapmaları bizleri mutlu etti. Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

EKONOMİYE KATKI
Açılışı gerçekleştirilen işletmenin sahibi Medet Taşkın da, amaçlarının açtıkları yeni iş yerleri ile hem yeni istihdam alanları oluşturmak hem de kent ekonomisine katkıda bulunmak olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından başkan Yardımcısı Alican Usta, Zabıta Müdürü Erol Balcı, dükkan sahipleri Sedat ve Medet Taşkın kardeşler ile birlikte işyerinin açılışını gerçekleştirdi. Usta ve Balcı, açılışın ardından dükkanı gezerken, Sedat ve Medet Taşkın kardeşlere başarı diledi.