Canik'te hafta sonunda vergi mesaisi

TAKİP ET

Samsun'da, Emlak, ÇTV, İlan ve Reklam Vergisi ödemelerinin ilk taksiti için ödeme süresi 31 Mayıs'ta sona erecek olması nedeniyle, Canik Belediyesi hafta sonunda fazla mesai yapacak.

Canik Belediyesi, bu hafta sonunda vergi mesaisi yapacak. Emlak, ÇTV, İlan ve Reklam Vergisi ödemelerinin ilk taksiti için ödeme süresi 31 Mayıs'tasona erecek olması nedeniyle vatandaşların sıkıntı yaşamaması için Canik Belediyesi'nde vezneler cumartesi ve pazar günleri açık olacak. 

VEZNELER HAFTA SONU AÇIK
Belediye Hizmet Binası veznesinde tahsilat işlemlerinin sürdürüldüğünü belirten Canik Belediye Başkan Yardımcısı Hamza Abdurrahmanoğlu, Belediyenin her zaman vatandaşın yanında olduğunu belirterek, "Halkımızın mağduriyet yaşamaması adına Cumartesi ve Pazar günleri 09.00-16.00 saatleri arasında belediyemiz içerisindeki veznemiz açık olacak" dedi.

VERGİ HİZMET DEMEKTİR
Verginin önemine işaret eden Canik Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdurrahmanoğlu, belediyelerin hizmetlerini halktan topladığı vergilerle yerine getirdiğini söyledi. Abdurrahmanoğlu, “Vatandaşlarımıza vergilerini visa ile ödeme kolaylığı sağlıyoruz. Vergi, hizmet demektir. Bölgemizde hayata geçirilen projelerin temelinde vergi gelirleri yatmaktadır. Vatandaşlarımızdan vergilerini son güne bırakmamalarını tavsiye ediyoruz. Son gün yoğunluk yaşanmaması için veznelerimizi hafta sonu açık bırakıyoruz” dedi.