Canik'te sırada örnek projeler var

TAKİP ET

Canik Kent Konseyi Eğitim Çalışma Grubu üyeleri, yapılan toplantıda 2017'de hayata geçirilmesi planlanan projeleri görüştü.

Canik Kent Konseyi ofisinde yapılan Eğitim Çalışma Grubu Toplantısı’na Canik Kent Konseyi Genel Sekreteri Reşat Kılınçarslan, Eğitim Çalışma Grubu Başkanı Doç. Dr. Bayram Özer,OMÜ Güzel Sanatlar Bölümü öğrencileri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve okul müdürleri katıldı.Yoğun faaliyet programıyla gerçekleşen toplantıda, 2017 yılında Canik Belediyesi sınırları içerisinde yapılması düşünülen çalışmalar konuşuldu.
SIRADA ÖRNEK PROJELER VAR
2016 yılında başlayan bazı çalışmaların yanısıra 2017 yılındahayata geçirilmesiplanlanan çalışmalar ve projelerin ele alındığı toplantıda, ‘Okul Dostu İşyerleri’, ‘Sesli Hikaye’, Hanımlar Konağı'nın hafta sonu çocuklar için kütüphane olarak kullanılması’‘Hiçbir Zaman Yalnız Değilsiniz’ projeleri ile bu projelerin Milli Eğitim Müdürlüğüyle birlikte yapılması, ekonomik durumu sıkıntılı olan okullara destek sağlamak ve benzeri projeler tartışıldı.
‘ADIMIZDAN YİNE SÖZ ETTİRECEĞİZ’
Projeleri öncelik sırasına göre hayata geçireceklerini dile getiren Canik Kent Konseyi Eğitim Çalışma Gurubu Başkanı Doç. Dr. Bayram Özer, “Projelerimizden bir tanesi de Canik Belediyesi sınırları içerisinde görev yapan öğretmenlere mesleki gelişim konusunda destek sağlamak da var. Canik Kent Konseyi olarak 2017 yılında da farklı projelerle çalışmalara devam edeceğiz ve adımızdan söz ettireceğiz” dedi.
2017 DE DOLU DOLU GEÇECEK
Canik Kent Konseyi Genel Sekreteri Reşat Kılınçarslan da, 2017 yılında hayata geçirilmesi planlanan her bir projenin özenle seçildiğini ve hazırlandığını belirterek, “Gençlerden kadınlara, engellilerden yaşlılara kadar özellikle dezavantajlı kesimler başta olmak üzere toplumun tüm kesimlerine hitap eden projeler üretiyoruz. Yaptığımız bu projelerde temel amacımız farkındalık oluşturmak ve toplumsal fayda sağlamak. 2016 yılında olduğu gibi 2017 yılının da dolu dolu geçireceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

 

Canik