Çarşamba 8 Köşe Kasketler renklendi

TAKİP ET

Çarşamba 8 Köşe Kasketinin minyatür üretimiyle tanınan Çarşamba Ev Hanımları Dernek Başkanı Saniye Şen, bu kez minyatür kasketlere renk verdi.

Samsun'da 600 üyesi olan Çarşamba Ev Hanımları Derneği Başkanı Saniye Şen, Çarşamba İlçesi’ne özgü 8 köşe kasketi 2013'te orijinal şekline uygun minyatür olarak tasarladı. Ardından 2015`te Türk Patent Enstitüsü`ne başvurup tasarım tescil belgesi aldı.
Çarşamba 8 Köşe Kasketinin minyatür üretimiyle tanınan Çarşamba Ev Hanımları Dernek Başkanı Saniye Şen, bu kez minyatür kasketlere renk verdi. Süper Lig takımlarının renklerini minyatür kasketlerde işleyen Şen, Çarşamba simgesini tüm dünyaya tanıtmayı istiyor.
“Talep üzerine dikim devam edecek”
Ev Hanımları Dernek Başkanı Saniye Şen, birbirinden farklı renklerle tasarladığı minyatür şapkaları ilk olarak Türk Bayrağı’nın renkleri olan Kırmızı-Beyaz haliyle başladığını daha sonra Süper Lig takımlarının renkleriyle devam ettiğini anlattı.
Çarşamba Ev Hanımları Derneği Başkanı Şen, “Çok şık ve çok güzel durdular. Öncelikle Ticaret ve Sanayi Odasına göndereceğiz. Tabii resmi tescil belge yazımız ile birlikte. İnşallah seri üretim olur. Biz ev hanımlarımızın sosyal ve ekonomik yönden desteklemek için üretimi gerçekleştiriyoruz. Kadınlarımız da hem maharetli hem de oldukça cesaretli. Kadınlarımıza her zaman destek olup ön safhalara koymamız gerekiyor. Süper Lig kulüplerine örnek şapkaları gönderip; kadınlarımıza destek verilmesi için kulüplerimizle temasa geçeceğiz.”
“Türk Bayrağımızın Renklerini Bilinçli Olarak Kullandık”
Çarşamba Ev Hanımları Derneği Başkanı Şen, “Bizim için her zaman önem taşıyan fakat bugünlerde oldukça yakınımızda olan savaşları da görerek, daha da çok sahip çıkmamız gereken Türk Bayrağımızın renklerini kullanarak şapka üretimi gerçekleştirdik. İnsanlarımıza vatanımızın değerini hatırlatmak istedik. Bu nedenle Türk Bayrağımızın renklerini bilinçli olarak kullandık”. şeklinde konuştu.
 

Çarşamba 8 Köşe Kasketler renklendi