Çarşamba Belediyesi Memurlarına SDS müjdesi Mayıs'ta

TAKİP ET

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ve yönetim kurulu Çarşamba Belediye Başkanı Av. Halit Doğan'ı ziyaret etti. Ziyarette Doğan sosyal denge sözleşmesinin Mayıs ayı içerisinde tamamlanacağına işaret etti.

Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ve yönetim kurulu üyeleri 31 Mart Yerel Seçimlerinde Çarşamba Belediye Başkanı seçilen Avukat Halit Doğan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Doğan’ın makamında gerçekleşen görüşmede Sosyal Denge Sözleşmesi konusunda gündeme geldi.

Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Çarşamba Belediye Başkanı Av. Halit Doğan’a hayırlı olsun dileklerini ileterek; “Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Sendika olarak üyelerimiz ile birlikte yanınızdayız. iyi ilişkiler içersinde olduğumuz Çarşamba Belediyemiz ile bu dönemde Sayın Başkanımızın samimiyeti ve iyi niyeti ile güzel çalışmalara imza atacağımıza Emin’im. Bizler ve sendika üyelerimiz, çalışmalarımız ve gayretimiz ile Başkanımıza gereken desteği her zaman vereceğiz.” Dedi.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ise ziyaretlerinden ötürü Gayretli ve ekibine teşekkür ederek; “Başarı birlikte çalışma ile kazanılır. Bizlerde çalışanlarımız ile birlikte ilçemize hizmet etmek için yola çıktık. İnşallah Sosyal Denge Sözleşmesi içinde Mayıs ayında Belediye Meclisimizde yetkiyi alarak Ramazan ayında çalışanlarımıza bayramdan önce müjdeyi vereceğiz” dedi.

Ziyaretin sonunda Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Çarşamba Belediye Başkanı Av. Halit Doğan’a “İnşallah Çarşambamız ve çalışanlarımız için hayırlı işlerin altına imza atmanız dileği” diyerek üzerinde Doğan’ın adının yazılı olduğu kalem seti hediye etti.

halit doğan