Çarşamba'da şehit yakınlarına ve gazilere iftar

TAKİP ET

Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney ve Belediye Başkanı Hüseyin Dündar şehit yakınları ve gazilerle iftar programında bir araya geldi.

Kaymakam Mustafa Güney ve Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ın ev sahipliği yaptığı iftar yemeği Adapark Göl Restoran’da düzenlendi. Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, İlçe Müftüsü Osman Karagöz, daire amirleri, Emniyet ve Jandarma mensupları, şehit yakınları ve gaziler katıldığı programda konuşan Kaymakam Güney, şehit yakınları ve gazilerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

BAŞKAN DÜNDAR, “BAŞ TACIMIZSINIZ”

Başkan Dündar ise; “Şehit yakınları bize şehitlerimizin emaneti, gazilerimiz ise onurumuzdur. Hepiniz baş tacımızsınız tüm kurumlarımızın kapıları sizler için sonuna kadar açıktır. Ülkemizin bekası için, milletimizin birlik ve beraberliğinin sürmesi için canlarını seve seve bu vatan için feda eden şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum. Ramazan ayının ülkemizin birlik ve beraberliğinin, kardeşliğimizin pekişmesine vesile olmasını diliyorum." dedi.

Hüseyin Dündar