Emniyet Teşkilatından Başkan Kul'a ziyaret

TAKİP ET

Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıldönümü dolayısı ile Terme İlçe Emniyet Müdürü Murat Elkılıç Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'u makamında ziyaret etti. Başkan Kul, 'Emniyet teşkilatımız bizim göz bebeğimizdir, onlar için ne yapılsa azdır" dedi.

Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıldönümü dolayısı Terme İlçe Emniyet Müdürü Murat Elkılıç beraberinde Emniyet Mensuplarından oluşan heyet ile birlikte Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Terme İlçe Emniyet Müdürü Murat Elkılıç günün anısına Başkan Şenol Kul’a çiçek takdim ederek Kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti. Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri niçin davetiye verdi.

BAŞARI İLE ÖNEMLİ GÖREV YAPIYORSUNUZ

Mesai mefhumu gözetmeksizin, özveri ile çalışan tüm Emniyet Teşkilatı mensuplarına görevlerinde başarılar dileyen Başkan Kul, " Ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması, bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakarca görev yapan, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren mesai arkadaşlarıma nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu vatan için canını vermiş şehitlerimizi rahmetle anıyor, Türk Polis Teşkilatımızın 173. Yılının hayırlara vesile olması temenni ediyorum" diye konuştu.