Esnaflardan Terme Belediye Başkanına teşekkür

TAKİP ET

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme sanayi sitesi esnafları ile bir araya geldi. Esnafların sanayi çarşısında yapılan düzenlemeler için teşekkür ettiği Başkan Kul, 'Esnaf güçlenirse Termemiz güçlenir, esnafımız şehrimizin ticaretinin can damarıdır.' dedi.

Terme Belediyesi tarafından esnaflara yönelik yapılan hizmetler, esnaflar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Belediye tarafından Terme ek sanayi sitesinde yapılan yol, alt yapı ve çevre düzenleme çalışmaları sebebiyle bir gurup sanayi esnafı, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’a teşekkür ziyaretinde bulundu.


Ziyarette konuşan ek sanayi sitesi esnafları, “Sanayimizin eski durumundan söz etmeye bile gerek yok. Her yağmurda sel ve su baskınlarına maruz kalıyorduk. Bu bölgenin düzenlenmesinde emeği olan herkese minnettarız. Allah sizlerden razı olsun” dedi.


SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ
Terme’li esnafların ticari kapasitelerinin geliştirilmesi, kurumsallaşması ve imkanlarının artırılması için ellerinden gelen tüm gayreti göstermeye devam edeceklerini de belirten Başkan Kul, “Ek sanayi bölgemiz yağışlı havalarda sorun yaşadığımız bölgelerin başında geliyordu. Bu sorunun çözümü noktasında alt yapı yatırımlarının yanında yaklaşık 8 bin metrekare parke taş düzenlemesi ile üst yapı çalışmaları gerçekleştirdik. Son günlerde yaşan aşırı yağışlarda da buralarda sorun yaşamamamız doğru işler yaptığımızın göstergesi oldu” şeklinde konuştu.


ZİYARETİNİZ MORAL VE MOTİVASYON OLDU
Esnaflara duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederek, hizmetlerin karşılığında yapılan bu tür ziyaretlerin kendilerine moral ve motivasyon sağladığını ifade eden Kul, “Sanayi sitemiz yüzlerce esnafımız çalışanımızın olduğu sayısız vatandaşımızın geldiği bir yerdir. Terme Belediyesi olarak toplumumuzun tüm kesimlerine hizmet ulaştırıyoruz. Nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum, bol kazançlar diliyorum” diye konuştu.