Genç'ten Samsun'u öncü şehir yapacak projeler

TAKİP ET

Her fırsatta halkla biraraya gelen Başkan Osman Genç, Yenidoğan Mahallesi'nde Cuma namazı sonrası mahalle halkıyla sohbet etti. Samsun'un merkezinden en ücra köşesine kadar herkese ve her kesime dokunan şehri 50 yıl ileriye götürecek projeler hazırladıklarını belirterek, "Samsun'u yeniden öncü şehir yapacak projeler elimizin altında" dedi.

Cuma namazını Yenidoğan Mahallesi’nde kılan Başkan Osman Genç, namaz sonrası bir çay ocağında mahalle sakinleriyle biraraya geldi. Yenidoğan Mahallesi halkının ilgisiyle karşılaşan Başkan Genç, Başkan Yardımcısı Alican Usta’nın da yer aldığı sohbette, esnaf ve vatandaşları dinledi. Mahalle halkıyla sohbet eden Başkan Genç, “Yakın Gelecekte Samsun” kitabında 15 yıllık yerel yönetim tecrübesi ve 5 yıllık çalışma sonucunda ortaya konulan vizyon projelerin Samsun’u her alanda öncü şehir yapacak projeler olduğunu söyledi.
Samsun'un eksikliklerini ve potansiyellerini tek tek tespit ettiklerini belirten Başkan Genç, "Coğrafi konumu itibariyle Samsun çok önemli bir ulaşım avantajına sahip. Ayrıca şehrimizin liman, havaalanı, demiryolu, tarım, turizm, ticaret geleneği gibi önemli avantajları var. Biz de bu şehrin yerel yöneticisi olarak hem bu avantajları gözönünde bulundurarak hem de il genelinde şehrimizin dinamikleriyle, halkımızla yaptığımız istişareler sonucunda Samsun'u iş ve aş sıkıntısının olmadığı öncü şehir yapacak projeler hazırladık" dedi.

osman genç