Havza Bakkal Bayiilerde Yılmaz dönemi başladı

TAKİP ET

İki isimin yarıştığı Havza Bakkal Bayii ve Manavlar Esnaf Odası genel kurulunda 154 oy alan Vahit Yılmaz Başkan seçildi.

Genel Kurul Başkanlığını SESOB Başkanı Hacı Eyüp Güler, Başkan Vekilliğine Ali Rıza Kısa Katip üyeliklerini Yılmaz Yiğit, Çetin Uysal ile Turgut Yavuz’un yaptığı divan heyetinin teşekkülünün ardından okunan İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı.

SESOB Başkanı Hacı Eyüp Güler yaptığı konuşmada genel kurulun sonuçları itibari ile hayırlı olmasını diledi.

Burada konuşan Havza Bakkal Bayii ve Manavlar Esnaf Odası Başkanı Emin Aysan; “Uzun süredir sizlerin hizmetindeyim. Bu süre içerisinde bir hatamız oldu ise hakkınızı helal edin. Her zaman sizlerin hizmetindeyim. Genel kurulumuz hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

Gündem maddelerinin görüşülmesinden iki isimin yarıştığı seçimlere geçildi. 329 üyesi bulunan odanın genel kurulda 299 oy kullanıldı. Kullanılan oyların 1’i geçersiz sayılırken 298 oy geçerli sayıldı. Yapılan sayım sonucunda  Vahit Yılmaz 154 alırken, oda başkanı Emin Aysan 144 oy alabildi.

Seçim sonucu 7 dönemdir Havza Bakkal Bayii ve Manavlar Esnaf Odası Başkanlığını yürüten Emin Aysan görevi Vahit Yılmaz’a devretti.

Olağan genel kurul sonrası tebrikleri kabul eden Vahit Yılmaz; “Olağan genel kurulumuzda bize oy veren vermeyen herkese teşekkür ederiz. Bu bir hizmet yarışıdır, üyelerimizin çoğunluğunun tercihi bizden yana olmuştur. Odamızı yeni bir yönetim anlayışı ile fiziksel olarak revize ederek tüm üyelerimizin iş ve işlemlerine daha rahat ulaşması için çalışacağız. Seçimler bitti, şimdi birlik ve beraberlik zamanı. Tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. ” dedi.

Yapılan seçim sonucu odanın yönetim kurulu  Ali Arslan, Engin Pekşen, Aziz Alkan, Kazım Yenisoy, Fatma Çiftçi ve Ali Yılmaz isimlerinden oluşurken Denetim Kurulu ise Emre Yüksel, Ergün Şahin ve Serkan Baş isimlerden oluştu.

Genel Kurula Genel Kurul Başkanlığını SESOB Başkanı Hacı Eyüp Güler’in yanı sıra Havza Madeni İşler Esnaf Odası Başkanı Cesur Şahin, Havza Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ertuğrul Pekpolat, Havza Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Karaçoban, davetliler ve çok sayıda esnaf katıldı.

Havza Bakkal Bayiilerde Yılmaz dönemi başladı