Havza Belediye Başkanı Özdemir İşyeri Açılışı Gerçekleştirdi

TAKİP ET

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza'da hizmete giren Psikolog Kliniği ve Relax Baby Spa Merkezinin açılışına katıldı.

Havza’da sağlık sektöründe hizmet verecek olan aile ve bireyin gelişimine yardımcı olmak, toplum ruh sağlığının korunmasına ve güçlendirilmesine destek sağlamak, çocuk, ergen ve yetişkin danışmanlığı, görüşme ve terapi hizmeti alanında faaliyet gösterecek Psikolog Kliniği ve Relax Baby Spa merkezi açıldı.

Kazımpaşa Caddesi üzerinde bulunan iş merkezinde hizmete giren merkezi açılışında konuşan iş yeri sahibi Uzman Psikolog Gülbeyaz Süme yapmış olduğu açıklamada; “ Merkezimizde hem yetişkinlere hem de bebeklere yönelik hizmet vereceğiz. Psikoterapi alanında çocuk, ergen ve yetişkinler için online terapi, bireysel terapi hizmetleri ile çocuklara yönelik deneyimsel oyun terapisi hizmetlerini en yeni teknikler ile uygulayacağız. Bunların yanı sıra bebek bölümü ile de bebeklerde kolit tedavi yönetimi olan hidroterapi floating (suda dans) hizmeti sunacağız. Katılımlarından dolayı başka protokol üyelerimiz olmak üzere herkese teşekkür ederim” dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; Yeni açılan merkezde ilçe sakinlerinin günlük yaşamda karşılaştıkları sorunlar konusunda danışmanlık verecek, böylece daha mutlu ve sağlıklı bireyler olmalarına katkı sağlanacaktır. Merkezin iş yeri sahipleri olmak üzere Havza halkına hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Çağın en önemli hastalıkları arasında stresin yer aldığına dikkat çekerek; “Yaşam koşullarının zorluğu dolayısıyla psikolojik danışmanlığa günümüzde çok daha fazla gerek duyulmaktadır, ruh sağlığının korunması ve güçlendirilmesi alanında önemli olan merkezin İlçemize açılması bizleri mutlu etmiştir. İlçemize ve iş yeri sahibi Gülbeyaz hanıma hayırlı olsun” dedi.

İşyeri yapılan konuşmaların ve edilen duanın ardından Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan, Müftü Mehmet Nurlu, Havza TSO Başkanı Erkan Acar ve Uzman Psikolog Gülbeyaz Süme tarafından kesilen kurdele ile hizmete açıldı.

Merkezin açılışına Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza TSO Başkanı Erkan Acar, Müftü Mehmet Nurlu, Samsun eski Adalet Komisyon Başkanı Kemal Alver, Havza Belediye Eski Başkanı Murat İkiz, Metro Genel Müdürü Şenol Ayyıldız, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Muhammed Ali Sofi, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan, CHP İlçe Başkanı Halil Alkan, Esnaf Odaları Başkanları, Banka Müdürleri ve vatandaşlar katıldılar.

Havza Belediye Başkanı Özdemir İşyeri Açılışı Gerçekleştirdi