Havza Belediye Başkanı Özdemir mahalle ziyaretlerinde

TAKİP ET

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir kırsal mahalle ziyaretleri kapsamında Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan, Belediye Meclis Üyeleri ve Ak Parti İlçe Yöneticileri ile birlikte Çayırözü, Hacıdede, Şeyhkoyun, Mesudiye, Esenbey ve Doğançayır mahallelerini ziyaret ettiler.

Ziyaretlerde mahalle muhtarları, mahalle başkanları ve sakinleri ile bir araya gelen Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgilendirmelerde bulundular.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza Belediyesi olarak yağışlar başlayana kadar çalışmalara aralıksız devam edileceğini belirterek; “Ekiplerimiz mahalle sakinlerimize hizmet ulaştırmak adına sahada ve çalışmalarına devam ediyorlar. Öte yandan besicilerimiz için önem arz eden canlı hayvan pazarı modernizasyon işimizde tüm hızı ile devam ediyor. Tamamladığında pazarımız bölge çiftçimize önemli katkı sağlayacak.” Dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan 2023 hedefleri doğrultusunda çalıştıklarını ifade ederek; “Bu hedeflerimize halkımız ile birlikte ulaşacağız. Biliyorum ki gücünü halkımızdan alan partimiz yoluna daha da güçlü devam ediyor.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Özdemir mahalle ziyaretlerinde