Havza Belediye Başkanı Özdemir ve TSO Başkanı Acar'dan TKDK'ya ziyaret

TAKİP ET

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Samsun İl Koordinatörü Dr.Bülent Turan'ı ziyaret ettiler.

TKDK Samsun İl Koordinatörü Dr.Bülent Turan’ı makamında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Özdemir ve Havza TSO Başkanı Acar bir süre AB Hibe programları, ilçede desteklemelerden yararlanabilecek projeler gibi konularda görüş alışverişinde bulundular.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havzanın en önemli geçim kaynağının tarım olduğunu ifade ederek; “Tarımsal kalkınma ve bu alanda verilen desteklemeler ilçemiz adına çok önemli. Özellikle önümüzdeki dönemde tarım ile sanayiyi bir araya getirecek projeler çiftçilerimizin ve bölgenin kalkınması adına önemli. Havza Belediyesi olarak ilçemizdeki kırsal kalkınmayı desteklemek için ilgili kurumlarımız ile işbirliğine önem veriyoruz. TKDK İl Koordinatörlüğümüze ilimize ve ilçemize vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ederim.”dedi.

Havza TSO Başkanı Erkan Acar “AB fonlarının etkili bir şekilde kullanılması ve Havza’nın bu paydan azami ölçüde faydalanması önemli. Bu konuda bizlerin üzerine bir görev düşerse TKDK Samsun İl Koordinatörlüğü ile birlikte İl ve İlçemiz için seve seve bu görevleri yerine getireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. İl Koordinatörümüz Sayın Turan’ın şahsında Koordinatörlük personeline şimdiye kadar yaptığı çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum, Koordinatörümüze de önümüzdeki süreçte başarılar diliyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.”

TKDK Samsun İl Koordinatörü Dr.Bülent Turan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Havza Belediye Başkanı Özdemir ve TSO Başkanı Acardan TKDKya ziyaret