Havza Belediyesi yabani ot ile mücadeleye başladı

TAKİP ET

Havza Belediyesi tarafından yabani otlar ile mücadele kapsamında ilçe merkezinde ilaçlama çalışmalarına başladı. Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; 'Amacımız temiz bir Havza.' Dedi.

Havza Belediyesi Temzilik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte kent genelindeki cadde, sokak ve bulvarların refüjleri ile kaldırım ve yol kenarlarında görüntü kirliliği oluşturan yabani ot ile mücadele kapsamından ilaçlama çalışmalarına başlandı.

Havza Temizlik İşleri Müdürü Zeki Kurt’un koordinesindeki ilaçlama e ekipleri, yabani ot temizleme ve ilaçlama çalışmalarına kent merkezi ve çevre mahalleler ile ihtiyaç duyulan tüm noktalarda periyodik

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “ Cadde, sokak, kaldırımlarda ve park ve bahçe üzerindeki yeşil alanlarda görülen ve yeni çıkmaya yüz tutmuş yabancı otlarla mücadele başlattık. Yabanı otların temizlenmesi ve ilaçlama çalışmalarına Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipleri aralıksız devam etmektedir. Çalışmalarımız ilçe merkezinde periyodik aralıklar ile devam edecek. Amacımız temiz bir Havza.” Dedi.

Havza Belediyesi yabani ot ile mücadeleye başladı