Havza Belediyesinde ilk toplantı yapıldı

TAKİP ET

Havza Belediyesi ve Hizmet İş Sendikası arsından imzalanacak olan ve 696 Sayılı Kanun Hükmünde Karaname ile istidam edilen 107 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi için ilk görüşmeler kapsamında ilk toplantı düzenlendi.

Hizmet İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun ve beraberindekiler görüşmeler kapsamında Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile Havza Belediyesi Meclis Salonunda bir araya geldiler. Karşılıklı iyi niyet çerçevesinde başlayan görüşmelerde Hizmet İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun ; “Belediye Başkanımızın iyi niyeti ortada.  İnşallah Toplumu İş Sözleşmemizi karşılıklı iyi niyet çerçevesi içerinde sonuçlandıracağız.”Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “İnşallah iyi niyet çerçevesinde sendikamız ile birlikte ilçemize hizmet eden ve emek veren kardeşlerimize en iyi imkanları sağlayacağız. Belediye olarak sendikal faaliyetlerin önemi biliyor ve sendikalarımıza elimizden gelen desteği veriyoruz. ” Dedi.

Görüşmelere Başkan Özdemir ve Uzun’un yanı sıra Sendika yöneticileri, işyeri temsilcileri ve işçilerin istihdam edildiği 25 Mayıs Termal Turizm A.Ş. yetkilileri katıldı.

sebahattin özdemir