Havza'da Başkandan Temizlikçisine Kadar Herkes Görev Başında

TAKİP ET

Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında sokağa çıkma yasağının başlamasının ardından Havza Belediyesi tarafından çalışmalara ara verilmeden devam ediliyor.

Havza Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından genel temizlik çalışmaları devam ederken, Veteriner Hizmetleri birimi tarafından da sokağa çıkma yasağı süresi içinde sokak hayvanlarının aç kalmaması için belirli noktalara mama, su ve ekmek bırakıldı.       

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, ilçede ekmek fırınlarını ziyaret ederek, ekmek dağıtım çalışmaları hakkında bilgi aldı ve fırınların ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.    

Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında, sokağa çıkma yasağı süresi içinde araçla ekmek satışı yapan fırınları denetleyen Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, halkın ekmek bulma noktasında sıkıntı yaşamaması için gerekli tedbirlerin alındığını belirtti.   

Fırınlardan ekmek dağıtımı hakkında bilgiler de alan Başkan Özdemir, iki gün boyunca ekmeğin, kesintisiz olarak halka ulaşmasının önemli olduğunu belirterek; “Temel gıda maddesi olan ekmeğin, halkımıza ulaşması konusunda göstermiş olduğunuz özverili çalışmalardan ötürü sizlere teşekkür ediyorum. Yarın da aynı şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu konuda sizlerden bize gelecek taleplere açığız.” dedi.    

Öte yandan, şehrin her noktasında yapılan çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Sebahattin Özdemir, Mehmetçik Meydanında görev yapan polis memurları ile bir süre sohbet ederek, genel durum hakkında bilgiler aldı.   

Havza belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, yapmış olduğu açıklamada halkın sokağa çıkma yasağı süresince mağdur olmaması için çalışmalara ara verilmeden devam edileceğini belirterek; “Bu süreçte belediyemizin ilgili birimleri, halkımızın mağdur olmaması için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz 24 saat esası üzerinden çalışmakta.    

Yine sokak hayvanlarımız için Veteriner Hizmetleri birimimiz tarafından, ilçemizde belirli noktalara mama bırakıldı.      Unutmayalım; yapılan her şey halkımızın sağlığı için. Havza’da sokağa çıkma yasağına uyma oranı oldukça yüksek.” dedi.