Havza'da festival hazırlıkları hızla devam ediyor

TAKİP ET

Havza'da düzenlenecek olan Atatürk ve silah arkadaşlarının Havza'ya gelişlerinin 103. yıldönümü kutlamaları ve 28'inci 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm festivali hazırlıkları hızlı bir şekilde devam ediyor.

Hazırlıklar kapsamında değerlendirme toplantısı yapıldı.

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ve Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'in başkanlığında Havza Belediye Meclisi Salonunda gerçekleşen toplantıya Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun, Havza Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Fatih Çeri, Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt ile Havza Kaymakamlığı ve Havza Belediyesinden ilgili personellerin katılımları ile gerçekleştirildi.

 Toplantı Havza Kaymakamı Cengiz Nayman’ın konuşması ile başladı.

Kaymakam Nayman, “Festivallerin amacı düzenledikleri yerlerinin adını duyurmaktır. Bu kapsamda festival içinde yapılacak etkinlikler ilçeye insanların ilgisini çekecek biçimde organize etmenin çabasındayız. İnşallah bu yıl 19 Mayıs ve 25 Mayıs ruhunu yansıtacak bir festival organize edeceğiz.” dedi.

Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise “Festivalimiz 19 Mayıs tarihinde başlayacak ve 25 Mayıs Çarşamba günü sona erecek. Bu altı gün boyunca farklı etkinlikler ile festivalimizi en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisindeyiz. Pandemi sonrası halkımız için önemli bir terapi görevi görecek.” diye konuştu.

Toplantıda, festival takvimi, etkinlikler, basılacak afiş, poster ve davetiye gibi konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Havzada festival hazırlıkları hızla devam ediyor