Havza'da Pazar Yerlerine Virüs Düzenlemesi

TAKİP ET

Çin'de ortaya çıkan ve daha sonra dünyanın birçok ülkesine yayılan korona virüsü (Kovid-19) hastalığının bulaşma riskine karşı alınan tedbirler kapsamında Havza Belediyesi tarafından süt ve süt ürünleri pazarı ile sebze pazarında düzenleme yapıldı.

Havza Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimde yapılan çalışmada Pazar yerlerinde yoğunluğu dağıtmak için tezgah araları en az 3 metre mesafe olacak şekilde düzenlendi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Bizler sizler için görevimizin başındayız, sizlerde bizler için evlerinizde kalarak bizlerin işlerini kolaylaştırın. Havza Belediyesi olarak koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında ilçemizde kurulan süt ve süt ürünleri pazarı ile sebze pazarında yeni düzenleme yapıldı. Halkımızdan ricamız pazarda alacakları ürünlere ellememeleri. Ayrıca yine İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun kararı gereğince covid-19 ile mücadele kapsamında Valiliğimizce, pazar yerleri, hiper, süper ve küçük marketler dahil her türden alışveriş mekanlarına çocukların girişi yasaklanmıştır.” dedi.