Havza Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

TAKİP ET

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen saldırıda şehit düşen polis memurları için başsağlığı diledi.Başkan İkiz; 'Bizim üzerimize düşen birlik ve beraberlik içerisinde bizi karanlığa çekmek isteyenlere geçit vermemek.'dedi.

Başkan İkiz Havza Emniyet Müdürü Vekili İsmail Kahyaoğlu’nu ziyaret ederek İstanbul’da yaşanan terör saldırısında şehit düşen emniyet mensupları için başsağlığı diledi.

İkiz saldırının Milli birlik ve beraberliği bozmaya yönelik olduğuna değinerek; “ Türk Milleti, her zamankinden daha da güçlü bir şekilde birliğini ve dirliğin ortaya koyacağına yürekten inanıyorum. Güçlü bir Türkiye’yi engellemek isteyen terör, terör örgütleri, işbirlikçileri, azmettiricileri ve destekçileriyle birlikte mücadele edeceğiz. Bizim üzerimize düşen birlik ve beraberlik içerisinde bizi karanlığa çekmek isteyenlere geçit vermemek.” Dedi.

Terörün adının ne olursa olsun amacının aynı olduğunu belirten İkiz; “PKK’sıyla, DEAŞ’ıyla, FETÖ’süyle tüm terör örgütleri aynı amaç ülkemizin geleceğini karartmak. Fakat bizler birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece kimse bunu başaramayacak. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Terör saldırısı sonucunda şehit düşen emniyet mensuplarımıza ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” Dedi.

Havza Emniyet Müdürü Vekili İsmail Kahyaoğlu İkiz’e teşekkür ederek her emniyet mensubunun ülkenin birlik ve beraberliğine kast edenlere karşı her zaman canı pahasına görevinin başında olduğunu belirtti.