Havza heyetinden Merzifon OSB'ye Ziyaret

TAKİP ET

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Havza TSO Başkanı Erkan Acar'dan oluşan heyet Merzifon Organize Sanayi Bölgesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek incelemelerde bulundular.

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Havza TSO Başkanı Erkan Acar’dan oluşan heyet ilk olarak Merzifon Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünü ziyaret ederek burada Merzifon OSB Müdürü Hasbi Altuntaş'ı ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Yapılan görüşmede Havza OSB’ye yatırımcı yönlendirilmesi ve yapılabilecek işbirliği konularında istişarelerde bulunuldu.

Heyet daha sonra Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Alış ile bir araya gelerek üretim tesisini gezerek incelemelerde bulundular.

Heyet son olarak Tekman Metal'i ziyaret ettiler.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza OSB’ye yatırımcı bulmak adına çalışmalara ağırlık verildiğin ifade ederek; “Bizim için mesafenin önemi yok. Gerekirse tüm yatırımcılarımızı tek tek ziyaret ederek ilçemize davet edeceğiz. Yaptığımız her çalışma ilçemizin geleceği için. Havza OSB inşallah kısa süre sonra 4500 dekar alana kavuşacak. Ne kadar çok yatırımcı bulursak Havza ve bölgemiz o kadar çabuk kalkınır.” Dedi.

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ise Havza için güç birliği yaptıklarını ifade ederek; “Havzanın geleceği çok parlak. Tüm kurumlarımız ile birlikte tek bir ize basarak ilerliyoruz ve bu bizi daha güçlü yapıyor. İlçemize gelecek yatırımcılarımıza elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz.”dedi.

Havza TSO Başkanı Erkan Acar ise Havza OSB’nin hayata geçen ve geçirilecek olan projeler ile cazibesinin arttığını belirterek; “Havza OSB’nin görünürlüğünü arttırmak ve yatırımcı bulmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. İnşallah Havza ve bölgemiz Havza OSB ile büyüyecek.” Dedi.

Havza heyetinden Merzifon OSBye Ziyaret